Jović otkrio detalje iz svlačionice Orlova: "Atmosfera je nikad bolja, to nas najviše vuče..."

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Igrači su jedinstveni

Napadač Srbije Luka Jović doneo je Srbiji gol u zaustavnom vremeenu protiv Slovenije i tak opostao heroj svog tima pošto je produžena nada za palsman u naredno fazu Evropskog prvenstva u fudbalu.

Za mreže FSS-a, Jović je dao opširan intervju u kojem je govorio o meču sa Slovenijom i izneo očekivanja o utakmici sa Danskom.

Između ostalog dotakao se i atmosfere u timu.

- Atmosfera je nikad bolja. Najbolja grupa momaka u kojoj sam ja do sada igrao. To nas najviše i vuče. Meni, kao ni njima, nije bitno ko igra. Bitan je tim i rezultati koji se ostvaruju. Kada ja postignem gol oni su bili srećni, kada oni postignu gol ja sam srećan.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte šta je selektor Stojković rekao na konferenciji: Govorio je o mnogim temama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    22. jun 2024 | 13:22

    Isto je atmosfera bila"nikad bolja",prije utakmice sa Slovenijom,pa smo vidjeli na terenu nikag goru atmosferu.Stojkovic je bez sumlje najgori trener na EP.Sve utakmice u kvalifikacijama odigrane su lose.Sjetimo se poslednje protiv Bugara.Jad u bijeda se nastavlja.Poc etak nikakvih igara je bio na svjetsko prvenstvo u Kataru.Traje do danas.Ali je neko iz FSS,uprkos svemu produzio ugovor Stojkovicu do 2026 god.Brze-bolje,pred EP.

  • ДЕЛИЈА

    22. jun 2024 | 13:48

    Zamisli kad si ti i uzacas go davao ...na sto je Srbija dosla,kad si ga dao,kao Ameriku da si otktio, a u stvari samo si nastavio agoniju,kad bi bilo ovako onako ...crna ti igra bila,a onome vodjenje reprezentacije !

  • lemi

    22. jun 2024 | 13:45

    To ti jedino verujem… vazna vam je atmosfera, kafana i splav kad je vec sve ostalo besplatno, vi ko da ste otisli na maturantsku ekskurziju…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA