≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda predstavila novo pojačanje! Puma zvanično stigao među crveno-bele

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nastavljaju crveno-beli da sklapaju "kockice"

  • 4
Puma Rodrigez Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je predstavila i peto pojačanje u letnjem prelaznom roku, a kao što je i najavljeno prethodnih dana, Puma Rodrigez je zadužio crveno-beli dres.

Kako smo ranije pisali, reprezentativac Paname je još pre nekoliko dana bio u Beogradu, kada je stavio paraf na trogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

On je zadužio dres sa brojem 19, a crveno-beli će za ovaj transfer izdvojiti 2.000.000 evra, koliko će isplatiti Famalikau.

Puma nije krio zadovoljstvo zbog dolaska na Marakanu.

- Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovde sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri. Igrao sam i na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa reprezentacijom Paname i to po prvi put u istoriji. Mnogo sam srećan zbog toga. Tip sam igrača koji pokriva celu stranu i takođe imam dobre karakteristike u ostalim segmentima igre. Došao sam ovde sa željom da pobeđujem, osvajam titule, kao i da ostvarim velike uspehe. Želim da budem šampion sa Zvezdom - rekao je Puma.

Puma Rodrigez Foto: Profimedia

Otkrio je Puma i kako je dobio nadimak koji nosi...

- U mom gradu i zemlji su me prvi put tako prozvali, govorili su da sam veoma brz, od tada sam poznat po tom nadimku.

Zadovoljan transferom je i sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela.

- Veoma je važno da smo potpisali Pumu, igrača koji nastupa na krilnim pozicijama. Može sa podjednakim uspehom da igra na levom i desnom boku. Posle odlaska Osmana Bukarija, pozicija na desnoj strani je ostala upražnjenja. Vrlo smo zadovoljni, jer smo potpisom Pume rešili pitanje te pozicije. Puma Rodrigez je veoma kvalitet igrač, dolazi iz Famalikaa. Igrao je u Španiji i za Sporting iz Hihona, a standardni je reprezentativac Paname. Verujem da će se brzo adaptirani na nove obaveze, Crvenu zvezdu kao klub, te da će ostvariti odlične rezultate i pružati najbolje partije na Marakani - rekao je Mrkela.

Puma je fudbalsku karijeru započeo u Ćorilju, da bi potom nastupao i za Gent, Istru, Alaves, Deportivo Lugo, Sporting iz Hihona i Famalikao. Za selekciju Paname odigrao je 48 utakmica, a nastupao je i na Svetskom prvenstvu 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić posle epskog remija sa Slovenijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVO

    21. jun 2024 | 11:16

    Dao 2 gola u Portugalskoj ligi kao ofanzivno levo krilo.odigrao preko 30utakmica.Mrkela pravi ekipu ko da ce ligu konferencija da igraju ,a ne da se bore da udju u ligu sampiona.Pa dajte lovu koliku god da traze nasoh deci koja ne igra po evropi,ajde Luka Ilic,ali vratite Grujica,Ristica,luku Milivojevica ,Radonjica,Filipa Djuricica .dajte im 10mil evra i procicete grupu u ligi smapiona.A sa ovim indijancina ispadamo u playyoffu

  • Raša

    21. jun 2024 | 11:14

    Opet uništavamo naše talente dovodeći koje kakve Pume, Tigrove, Lavove itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA