Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejn smiruje Engleze: "Nismo još na maksimumu, nema lakih utakmica na Evropskom prvenstvu"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Engleska ne pokazuje partije koje se od nje očekuju

  • 0
Fudbal Evropsko fudbalsko prvenstvo EURO 2024 Danska Engleska Foto: Tanjug/AP

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn izjavio je večeras da njegov tim još nije na maksimumu i dodao da je očekivao teške utakmice na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbalska reprezentacija Engleske odigrala je večeras nerešeno sa selekcijom Danske, 1:1 u drugom kolu grupe C. Jedini gol za Englesku na ovom meču postigao je Kejn. Engleska je u prvom kolu pobedila Srbiju rezultatom 1:0.

- Pre početka EP smo rekli da neće biti lakih utakmica i to se pokazalo kao tačno. Nismo još na maksimumu, možemo da budemo bolji i sa loptom i bez nje. Mislim da je pokazatelj dobrog tima taj kada se pobeđuje uprkos ne baš najboljoj igri, kao što smo mi uradili na poslednje dve utakmice. Na vrhu smo grupe. Znamo da možemo da se poboljšamo - rekao je Kejn.

Engleska se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli grupe C sa četiri boda. Slovenija i Danska imaju po dva boda, dok je Srbija poslednja sa samo jednim.

- Znam da će da bude malo razočaranja u domovini, ali to smo iskusili i na prethodnom EP posle remija sa Škotskom (0:0), a onda smo kasnije stigli do finala - istakao je Kejn.

Engleska će u poslednjem, trećem kolu grupe C u utorak do 21 sat igrati sa Slovenijom, dok će se Srbija sastati sa Danskom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA