≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivica Kralj za Telegraf nakon žreba za Ligu šampiona: "Svi znamo kakav je Dinamo, ali mi smo veliki klub"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donekle je bio i zadovoljan

  • 9
FK Partizan, okupljanje igrača Foto: Marko Jovanović

Ako se sagleda činjenica da je u izboru izmedju turskog Fenerbahčea, na čelu sa Žozeom Murinjom na klupi, i Dinama iz Kijeva, Partizan izvukao Ukrajince u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, reklo bi se da je klub iz Humske u teškom žrebu imao i malo sreće. Činjenica da se prvi meč igra na stadionu Zaglebja u Lubinu, u Poljskoj, takođe ide na ruku crno-belima, ali ne treba prejudicirati događaje, jer, bez obzira na ratne okolnosti, Dinamo ima snažan tim i daleko veći budžet od Partizana.

Sportski direktor kluba iz Humske Ivica Kralj otuda je oprezno govorio o protivniku.

- Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četiri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo.

Ne sumnja ipak Kralj u crno-bele...

- Sutra polazimo na drugi deo priprema gde ćemo do 10. jula odmeriti snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija. Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju - rekao je Kralj posle žreba u Nionu.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević govorio o transferima i planovima, pa otkrio kakav Partizan želi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA