≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijer liga objavila raspored za narednu sezonu: Čelsi - Siti već u prvom kolu, a u trećem spektakl!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neke sjajne utakmice gledaćemo već u ranoj fazi nove sezone

  • 0
Fil Foden - FK Mančester siti Foto: Tanjug / AP

Engleska Premijer liga objavila je danas kompletan raspored za novu sezonu 2024/25, a interesantno je da ćemo već u prvom kolu gledati "derbije" koji bi mogli da budu i više nego zanimljivi.

Sezonu će otvoriti u petak, 16. avgusta na "Old Trafordu" fudbaleri Mančester junajteda i Fulama, a u subotu, dan kasnije nas čeka ukupno šest utakmica.

U matine terminu se sastaju Ipsvič i Liverpul, dok od 16.00 časova u vreme ručka igraju Arsenal - Vulverhempton, Everton - Brajton, Njukasl - Sautempton i Notingem Forest - Bornmut, dok je poslednji meč dana Vest Hem - Aston Vila na Olimpijskom stadionu u Londonu.

U nedelju se od 15.00 časova sastaju Brentford i Kristal Palas, dok je za 17.30 časova zakazan prvi veliki derbi nove sezone između Čelsija i Mančester sitija. Kolo zatvaraju Lester i Totenhem u ponedeljak, 19. avgusta utakmicom od 21.00 čas.

U drugom kolu, sedmicu dana kasnije, najinteresantniji je meč Totenhem - Everton, kao i Aston Vila - Arsenal, dok Siti igra kod kuće sa Ipsvičom, a Liverpul sa Brentfordom na "Enfildu", dok Junajted gostuje Brajtonu, a Čelsi ide na noge Vulvsima.

Treće kolo donosi pravi spektakl i jedan od najvećih derbija Engleske između Mančester junajteda i Liverpula, a prvi Mersisajd derbi između Redsa i Karamela gledaćemo u 15. kolu, dok je prvi derbi Mančestera između Sitija i Junajteda kolo kasnije, sredinom decembra.

U poslednjem kolu igraju se sledeći parovi: Bornmut - Lester, Fulam - Mančester siti, Ipsvič - Vest Hem, Liverpul - Kristal Palas, Mančester junajted - Aston Vila, Njukasl - Everton, Notingem Forest - Čelsi, Sautempton - Arsenal, Totenhem - Brajton i Vulverhempton - Brentford.

Kompletan raspored možete da pogledate na sledećem linku.

(Telegraf.rs)

Video: Milenković: U meč sa Slovenijom ulazimo sa imperativom pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA