≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utakmica Turska - Gruzija na Evropskom prvenstvu bila pod znakom pitanja, ali će krenuti na vreme

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razlog je neverovatna kiša koja pada u ovom gradu

  • 2
Kiša, Dortmund Foto: Tanjug / AP

Ogromno nevreme koje je danas zadesilo Dortmund moglo je da odloži utakmicu između Turske i Gruzije, koja je planirana da počne u 18.00 časova danas na "Signal Iduna Parku".

Da stvar bude još neprijatnija po navijače, sa krova stadiona slivaju se ogromni "vodopadi" kiše, tako da se velika količina vode sliva na tribine, zbog čega su neki navijači pobegli ka višim nivoima.

To je dovelo i do nemira među navijačima, koji su se istovremeno i pobili, pa su sevale pesnice između turskih i gruzijskih navijača.

Kako navode mediji, navijači su čak bacali i predmete jedni na druge, a na stadionu vlada potpuni haos zbog čega je prema istim navodima čak i početak meča doveden u pitanje.

Novinar Danijel Stori koji se nalazi na licu mesta napisao je na društvenim mrežama sledeće:

- Postoji sve veća šansa da se ovaj meč odloži, ukoliko se potop nastavi. Radi se na tome da se voda nekako ukloni u ćoškove stadiona, pa u kanale i otvore koji su otvoreni za tu svrhu, ali je to Sizfov posao.

Službe na terenu rade na tome da se sve otkloni do početka utakmice, a vremenska prognoza za Dortmund je takva da bi kiša mogla da prestane u narednih 10 minuta.

I u tome su uspeli, tako da će meč početi na vreme i pored problema sa vremenom.

(Telegraf.rs)

Video: Milenković: U meč sa Slovenijom ulazimo sa imperativom pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    18. jun 2024 | 17:48

    Cccccc. Pomislih izboli se ljudi

  • voja

    18. jun 2024 | 17:49

    neznam dali ce ikada da se desi neka utakmica gde igra srbija a da se nedesi neki problem ,sada je problem i stojkovicev sto se raspravlja sa igracima,on nije i nece nikada nauciti da je placen da vodi reprezentaciju a ne da se druze i ogovaraju jedne druges,mora da se zna ko je selektor a ko igrac i tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA