Zvezda dovela levog beka iz Bolonje!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Već je poznat u Srbiji

Ekipa Crvene zvezde je nastavila sa pojačanjima ovog leta, pošto je na Marakanu stigao i Ebenezer Anan, levi bek koji je igrač Bolonje, a koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru, gde je bio standardan član.

Zvezda je već neko vreme bila zainteresovana za Anana, s kojim je potpisala ugovor na tri godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Ebenezer Anan igra na poziciji levog beka, a javnost u Srbiji je mogla da ga upozna ove sezone, kada je igrao za Noci Pazar na čak 30 utakmica i upisao je dve asistencije.

- Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe - istakao je Anan.

Čini se kao da on neće biti jedino pojačanje na ovoj poziciji, pošto Zvezda intenzivno radi i na dovođenju Seola iz Južne Koreje.

(Telegraf.rs)

Video: "Zbog Milojevića sam postao ovo, sve što imam, kažem na terenu": Zvezda predstavila Dalsija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA