≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoćete da gledate fudbalski meč u Podgorici? Moraćete da date 100 evra za duel anonimusa!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno!

  • 0
FK Budućnost - FK Mladost Donja Gorica Foto: Printskrin / YouTube / FK Budućnost Podgorica

Da je fudbal u Crnoj Gori već neko vreme na niskim granama znali smo odavno, ali bizarnostima u tamošnjim ligama nikada nema kraja! Tako je za meč baraža za ulazak odnosno opstanak u Prvoj CFL potrebno izdvojiti stotinu evra!

Neverovatna situacija je zatekla čitavu Crnu Goru, koja je u neverici i sa podmsehom ispratila odluku pretposlednjeg tima iz ligaškog dela kampanje Mladosti iz Donje Gorice. Prvi meč u Ulcinju  dobio je Otrant sa 1:0, pa je jasno da je ekipi iz glavnog grada potreban dobar rezultat.

Karata neće biti u slobodnoj prodaji, 90 odsto će biti podeljeno prijateljima kluba, dok će preostalih 10 odsto, odnosno 150 karata biti na raspolaganju gostima, koji za iste moraju da izdvoje po stotinu evra za svaku!

Ostaje nam da vidimo koliko će se ljudi zaista odazvati utakmici u utorak, a domaćinu da se zapita da li je doživljaj na njihovom stadionu vredniji od najjeftinijih karata i sa onih najvećih stadiona širom Evrope!

Podsetimo, fudbaler Mladosti Zvonko Ceklić je ove sezone u duelu sa kasnijim šampionom Dečićem praktično pustio protivničkog igrača da da gol, zbog čega je zaradio višemesečnu suspenziju.

(Telegraf.rs)

Video: Koreografija navijača Budućnosti pred meč sa Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA