Piksi poslao neočekivanu poruku Radonjiću posle izjave da neće igrati za Srbiju dok je on selektor

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Neočekivana odluka...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pričao je o Nemanji Radonjiću i što nije dobio poziv u nacionalni tim.

Pre toga se osvrnuo na to da ne prati tuđa mišljenja, već se bavi samo donošenjem sopstvenih odluka.

- Već sam objasnio spisak. Ne pratim ambijente, tuđa razmišljanja. Da ste na mom mestu, 99 odsto bi uradili isto. Nema mnogo polemika. Da biste to uradili, morate fudbal da sagledate sa svih strana. Ne navijački, ne sa strašću i ne ono što se kosi sa etikom. Nema neke euforije, što znači da smo bili u pravu.

- A, šta vas je oko Radonjića interesovalo? Nemam nameru da govorim o igračima koji nisu na spisku. To su divni momci. nikome vrata nisu zatvorena. Odlični su profesionalci, ali odluka je takva kakva je, na osnovu statistika, odluka, onoga pšto sam pratio i gledao. Nema nikakvih ličnih problema i nije samo on. I drugi igrači na koje ste navikli u reprezentaciji nisu tu, iz potpuno opravdanih raloga - istakao je Piksi.

Posle pripremnih utakmica, sledi put u Nemačku, gde nas čeka više nego nezgodna grupa. Prvi rival je Engleska u Gelzenkirhenu 16. juna, a onda sledi duel u Minhenu – protiv Slovenije (20. jun) i Danske (25, jun).

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Svi igrači zdravi što je najvažnije, motivacija na izuzetno visokom nivou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    31. maj 2024 | 12:11

    Idemo na jos jedno brukanje.

  • Ups

    31. maj 2024 | 12:25

    Ma i ti si sjajan, profesionalac,mozda divan otac... kolega, samo sto nas zanima kada ces otici da i mi pocnemo fudbal da gledmo!?!

  • Realno

    1. jun 2024 | 11:24

    Podržavam i pozdravljam odluku Radonjića da ne igra u reprezentaciji dok je Piksi selektor. Da je sreće, niko ne bi išao na to brukanje i blamiranje u Nemačku. Zahvaljujući talentu našeg selektora, opet ćemo igrati neki svemirski fudbal bez bekova a igrači nam kasnije završe kao najgori na svojoj poziciji a niko ne spominje da skupo plaćeni selektor nema pojma šta radi. Radonjiću, živ bio, svaka ti čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA