"Za mene je Babić tri puta bolji": Poznati agent reagovao na Piksijev spisak i prozvao Erakovića

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Kontroverzna izjava

Spisak reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u fudbalu objavljen je u ponedeljak i na njemu nije bilo mnogo iznenađenja u odnosu na preliminarna imena. Najviše polemike ipak se povelo oko poziva koji nije dobio igrač Zenita Strahinja Eraković, dok je na spisku bilo mesta za defanzivca TSC-a Nemanju Stojića.

Ruski mediji su kroz prizmu upravo odluke selektora Dragana Stojkovića Piksija pisali o "orlovima", uz dodatak da odbrambeni fudbaler Spartaka iz Moskve Srđan Babić putuje na završni turnir u Nemačku.

Tamošnji poznati sportski sajt "Sport Ekspres" je kontaktirao Babićevog agenta Manuela Stojanovića kako bi ga upitali za komentar, a on je istakao da za njega tu nema nikakvog iznenađenja.

- Srđan je ušao u grupu najboljih zbog svojih partija ove godine u Premijer ligi Rusije.  Zbog toga je prirodno da je na spisku igrača koji će ići na EURO. Eraković? Za mene je Babić tri puta bolji od njega - rekao je Stojanović.

"Orlove" od 14. juna očekuju borbe na Evropskom prvenstvu, najpre u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

(Telegraf.rs)

Video: Radonjić ušao u Arenu sa Erakovićem: Delije mu momentalno skandirale na više od pola sata pred meč!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA