≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan želi da vrati Zvonka Vargu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli nacijali pojačanje u kadru omladinske škole

  • 2
Zvonko Varga, FK Partizan, Marko Nikolić Foto: MN Press

Pre nekoliko dana Partizan je dogovorio saradnju sa Milanom Lolom Smiljanićem, koja je danas i ozvaničena u klubu iz Humske, te će bivši fudbaler crno-beli preuzeti brigu o omladinskoj selekciji. To ipak nije sve, crno-beli planiraju još neke "osveženja" u omladinskoj školi tokom leta, a jedan od prioriteta je povratak legendarnog napadača Zvonka Varge na neku od funkcija u akademiji.

Još uvek nije definisano koja bi ulogu Varga preuzeo u školi Partizana, no, sve navodi na to da će se klub iz Humske ozbiljno pozabaviti svojom akademijom mladih igrača i da će tim povodom angažovati ljude koji znaju da prepoznaju talente, ali i pripreme ih za prvi tim.

Zvonko Varga, nekadašnji as crno-belih sa više od 200 utakmica u prvom timu, kasnije i član stručnih štabova kod Lotara Mateusa, Vladimira Vermezovića i Slaviše Jokanovića, a danas i sam vlasnik jedne od akademija fudbala za decu, svakako bi bio kapitalno pojačanje u omladinskoj školi, koja u minulih nekoliko godina "štuca" kao i ceo klub.

Pre svega zbog pogrešnog odabira prvog čoveka Vanje Radinovića, posle odlaska legendarnih Nedeljka Kostića i Dušana Trbojevića, odnosno usled manjka komunikacije sa sportskim sektorom kompletnog kluba i autonomije koja nije donela ništa dobro.

U svakom slučaju, u Humskoj sledi tranzicija, koja bi Partizanu tokom leta trebalo da donese daleko zdraviju, sportsku priču, na svim nivoima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    28. maj 2024 | 16:51

    Jos dovedite i Zvonu Bobana...i on mrzi srbe....taman bi vam se uklopio😂😂😂

  • Sale

    28. maj 2024 | 15:59

    Lola Smiljanić trener skrivena kamera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA