Vladan Milojević pred finale Kupa: "Vežbali smo penale, Lagator je lep stadion i očekujem dobru atmosferu"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Istakao je trener Zvezde da je spreman za ovaj meč

Fudbaleri Crvene zvezde su već postali šampion Srbije, dok sada imaju i meč finala Kupa protiv Vojvodine u Loznici, gde će pokušati da dođu do nove duple krune. Meč sa timom iz Novog Sada je na programu od 20 časova i 15 minuta u utorak, 21. maja.

Pred ovaj meč, trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da očekuje zanimljiv meč, dok je prvo pričao o bivšim igračima Crvene zvezde koji igraju u Vojvodini.

- Radi se o igračima koji su ostavili trag u Crvenoj zvezdi, svako na svoj način. Oni će sigurno igrati za svoj klub. Vojvodina ima odlične pojedince, u poslednje vreme igraju zaista dobro, u odličnom su momentumu. Moramo da obratimo pažnju na Vojvodinu kao celinu, a ne samo na pojedince.

Potom se osvrnuo na način igre koji neguje Vojvodina.

- Igraju dobro, kompaktno, imaju svoje mehanizme. Vojvodina ne može nikad da se gleda kroz pojedince, uvek mora da se posmatra kao tim. Obratićemo pažnju na ekipu, a određeni igrač se uvek istakne.

Vladan Milojević Foto: Telegraf.rs

Upitan je i o penalima.

- Pred nama je finale Kupa, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce.

Nije hteo da otkrij eko će od bonus igrača izaći na teren.

- Videćemo.

Na kraju, pričao je o činjenici da se igra u Loznici.

- Očekujem dobru atmosferu. Imam informacije da je Lagator lep stadion, kao i da je teren dobar. Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju - zaključio je Vladan Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević zadovoljan učinkom mladih igrača na meču sa Napretkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA