Najskuplji fudbaler sveta smuvao 5 godina stariju manekenku

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Belingem je navodno uplovio u vezu sa Laurom

Zvezda madridskog Reala Džud Belingem navodno je konačno uhvaćen u ljubavnoj vezi, trvdi britanski "San" i dodaje da je najskuplji fiudbaler sveta pao na šarm holandske manekenke!

U pitanju je Laura Celija Valk koja je pet godina starija od njega i koju u poslednje vreme sve češće viđaju u Madridu. Ne u društvu Belingema doduše, ali neke kockice sus e očigledno sklopile.

Nekoliko puta je viđena na stadionu "Santjago Bernabeu", zatim i u madridskim restoranima sa "misterioznom osobom", dok se "San" poziva na svoje izvore.

- Laura svima govori o vezi. Ostajala je u njegovu stanu u Madridu poslednjih nekoliko vikenda, potpuno je opčinjena - navodi "San" reči izvora.

Laura je vlasnica agencije za savetovanje modela u Mančesteru, prati je preko 400.000 ljudi na Instagramu, a radila je i kao TV voditeljka.

Laures 2024 Džud Belingem Foto. Tanjug/AP

Belingem je, s druge strane, nedavno dobio Laureus nagradu, postigao je gol za pobedu od 3:2 u El Klasiku,  a prema Transfermarktu trenutno vredi 180 miliona evra - što je najviše od svih fudbalera.

Titulu sa Realom će skoro sigurno osvojiti, a sa pomenutim klubom igraće i polufinale Lige šampiona protiv Bajerna.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA