Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena Zvezdinog golmana jednom rečenicom objasnila navijanje Delija, pa "otkrila" gde su završili posle derbija

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šira je meč pratila iz lože Marakane

  • 3
Šira Glazer, Omri Glazer Printskrin: Instagram/shiramorag

Odradio je Omri Glazer ono za šta je plaćen i uspeo je da sačuva mrežu u polufinalu Kupa protiv Partizana (2:0), prvi put u svom četvrtom derbiju koji igra otkako je stigao na Marakanu!

Nije Izraelac ni imao previše posla, ali ono što je bilo do njega - odbranio je! To se posebno odnosi na šansu Goha i prvom poluvremenu, pri rezultatu 0:0, kao i Nemanje Nikolića u drugom - kada je vrhovima prstiju sprečio da na semaforu stoji 2:1.

Upravo tu situaciju njegova supruga Šira je podelila na društvenim mrežama, te poručila da je njen suprug najbolji na svetu. Takođe, podelila je i snimak atmosfere Delija i napisala jednu rečenicu: "Najbolji na svetu!"

Šira je duel između Zvezde i Partizana gledala iz lože stadiona "Rajko Mitić", odakle je i sama podelila nekoliko svojih fotografija na Instagramu.

Osim toga, otkrila je da je vezni fudbaler crveno-belih Marko Stamenić pravio društvo njoj i njenom suprugu na večeri posle utakmice. Inače, o Beogradu je imala samo reči hvale.

- Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima svoju 'vibru', deluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osećaj da još puno toga treba da vidim - rekla je krajem decembra u jednom intervjuu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOSSAD

    25. april 2024 | 07:52

    to lutko

  • Roterstern

    25. april 2024 | 10:47

    Mislim da nije u redu.. ako npr supruga igrača zvezde vara svoga muža sa drugim koji je uz to igrač zvezde, što je još crnje..jer bez pravog kolektiva nema ni prave igre, a ovo može biti očajno za međuljudske odnose u ekipi..

  • Gogi D

    25. april 2024 | 12:43

    Golman dobar, ,,,,,hulgani ( i jedni i drugi )...katastrofa....gori stadion... L Š,,,,pokupiće nam,,,,,I to malo para...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA