Brutalne koreografije na San Siru: Vračara proriče sudbinu Milanu, radnik trese miševe sa Interove 2 zvezdice

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Navijači su opravdali derbi Della Madonina

Fudbaleri Intera savladali su Milan i postali su zvanično novi šampioni Italije posle pobede od 2:1 u 33. kolu Serije A! Bio je ovo istorijski derbi "della Madonina", posle kojeg je Milano "ofarban" u crno-plavo.

Ne samo da su fudbaleri Intera došli do titule, već su i pretekli velikog rivala koji im sada gleda u leđa! Inter sada ima 20 titula i prišiće drugu zvezdicu na grb, dok Milan ima u ukupnom zbiru jednu titulu manje.

Navijačima Milana očigledno nije bilo svejedno što će Inter da ih pretekne posle toliko godina dominacije, gde je Inter pune tri decenije gledao u leđa velikom rivalu.

Navijači Intera su provocirali svoje rivale činjenicom da će im gledati u leđa i da mogu upravo na najvećem derbiju da postanu šampioni i osvoje 20. titulu.

Oni su istakli koreografiju na kojoj se vidi kugla na kojoj neko poput vračare proriče sudbinu, a sve je pratio natpis "Naša sudbina, vaša noćna mora".

Ultrasi Milana, popularna "Kurva Sud", odgovorila je brutalnom koreografijom, na kojoj je prikazan radnik sa keceljom koji trese miševe, koji su držali dve zvezdice, kao i zastavicu sa brojem 20, gde su Neroazuri prikazani kao miševi, a sve je ispratio citat:  "Ništa se ne menja", aludirajući na to da smatraju da je Milan i dalje veći klub od njihovih rivala, bez obzira na broj osvojenih titula u domaćem prvenstvu.

FK Inter, FK Milan Foto: Profimedia.com/www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako su navijači Crvene zvezde najavili 173. večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalabic

    22. april 2024 | 23:12

    A Juve ce vrlo brzo 4 zvezdice da stavi hahahahaahahaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA