Šapić o Partizanu: "Zašto se ne zovu Srpsko sportsko društvo, nego Jugoslovensko sportsko društvo?"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 96

Zanimljiva tema je pokrenuta

Predsednik Privremenog organa grada Beograda, Aleksandar Šapić, gostovao je u Novom jutru na televiziji Pink, gde se je pričao o tome da naš narod i dalje nije napravio otklon od Jugoslavije, pa se dotakao u jednom momentu i Sportskog društva Partizan, koji nije u svom zvaničnom nazivu ima prefiks "jugoslovensko".

- Pre nekoliko dana izašlo je saopštenje Sportskog društva Partizan i čitajući saopštenje vidim da počinje sa „JSD...“. Zapitam se šta je sad ovo „JSD“? Uđem na njihov sajt, i vidim da se oni danas i dalje zvanično zovu Jugoslovensko sportsko društvo Partizan. Kažem sebi, da li je ovo moguće? Koje jugoslovensko sportsko društvo?

- Zašto barem nisu promenili ime u Srpsko sportsko društvo Partizan? Shvatate li o čemu mi pričamo, ali nikom ništa, to je izgleda, sasvim normalno – rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: "Odlučili smo da preuzimamo protiv Pantera...": Barcokas objasnio šta je bilo ključno kod preokreta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gegula

    5. april 2024 | 15:02

    Začudilo bi me da nešto znaš. Da, mi smo JSD, ne stidimo se čak se i ponosimo zbog toga. Ponosimo se i zbog Kataneca, Nadja, Vokrija, Prekazija, Matekala, Župića..... ponosimo se zato što smo ljudi i ne gledamo ko je ko!!!

  • Dragan

    5. april 2024 | 15:04

    Cale hvala ti sto sam grobar

  • Janko

    5. april 2024 | 14:59

    3 bambija z slihtanje duhu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA