≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Voleo bih da im ja budem sudija": Rade Bogdanović poslao jasnu poruku zbog ubistva male Danke

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napominje da bi smrtna kazna trebalo da se vrati

  • 4
Rade Bogdanović Foto: Printskrin / RTS

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović, sada poznati analitičar, gostovao je na televiziji K1 i tom prilikom je govorio i o ubistvu male Danke Ilić!

Malu Danku cela Srbija (a i šire) tražila je nekoliko dana, da bi se u četvrtak obistinile crne slutnje - kada su dvojica muškaraca priznali da su je ubili.

- Moj prvi komentar je bio: "Vratite smrtnu kaznu, pustite demokratiju." Ja sam otac tri ćerke, ja tu ne bih... I da nisam, nema tu praštanja. Zamislite taj um kad vidite malo dete od dve godine, da ga lištite života. Samo vratite smrtnu kaznu. Svaki komentar na tu temu je suvišan, opet bih samo rekao "vratite smrtu kaznu." Ja to iskreno mislim, ja bih voleo da im budem sudija - poručio je Bogdanović.

Podsetimo, mala Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova i od tada joj se gubi svaki trag. Sumnja se da je dete pregaženo već nekih deset minuta kasnije, a da je potom njeno telo bačeno na deponiju.

Sve vesti o ubistvu nestale devojčice Danke Ilić (2) možete pratiti u BLOGU UŽIVO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krivi Tip

    4. april 2024 | 12:21

    Samo konju za rep zavezati

  • pfc

    4. april 2024 | 14:22

    sta dete trazi na putu? nisu oni krivi

  • Ex faca

    6. april 2024 | 09:20

    Da treba da se vrati smrtna kazna, sigurno da treba. Kad neki um učini ovakvo zverstvo neka prvo pomisli zašto to čini kad će i on sutra biti mrtav. A savršen zločin ne postoji, sem ako neko ne zataškava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA