Igrao u Partizanu, otac mu radi za CIA, a sada je novi fudbaler TSC-a

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Trenirao je Banjak sa TSC-om, sada će potpisati i ugovor

Nekadašnji štoper Partizana Maki Banjak od leta bi trebalo da bude novi fudbaler TSC-a, javlja "Sport Klub."

Poznato je da Kamerunac određeno vreme trenira sa ekipom iz Bačke Palanke, te je očigledno zadovoljio ukuse Žarka Lazetića i njegovog stručnog štaba.

Za Partizan je igrao u sezoni 2020/21 i zabeležio je svega 16 nastupa, da bi potom otišao u Kairat i igrao do 2023. Ostaće upamćeno i da je kao član kazahstanskog kluba dao gol Crvenoj zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Do kraja 2023. je igrao je na pozajmici za ruski Nižnji i baš tada je u razgovoru za ruske medije dao neke zanimljive izjave.

- Mama ne ide na posao, a otac radi u CIA kao službenik za tehničke operacije lokalnih specijalnih službi. I ja sam kao dete mislio da se bavim politikom, ali sam se za fudbal zainteresovao gledajući starijeg brata - rekao je Banjak tada za "Sport 24.ru" i dodao:

- U Partizanu sam igrao svako kolo, a onda se promenio trener. I jednog lepog dana - ćao! Imao sam ugovor na tri godine, bio sam odlučan da to odradim, ali ne kao rezerva. Otišao sam u Srbiju da igram, da bih na kraju sam trenirao. Situacija se promenila i onda sam i ja morao nešto da menjam.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA