“Derbi za Evropu” završen bez pobednika: Voša promašila zicere, Piksi video majstoriju Čukinog Miladinovića

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Zanimljivo je bilo na "Karađorđu"

Derbi meč 28. kola Superlige između Vojvodine i Čukaričkog završen je bez pobednika - 1:1(1:1), uz konstataciju da gosti više mogu da budu zadovoljni osvojenim bodom.

Pre svega zbog činjenice da je Voša u drugom poluvremenu stvorila nekoliko prilika za gol, čak dva puta pogodila stativu preko 20-godišnjeg Mihajla Ivanovića, dok je prilikom šuta pomenutog igrača u 55. minutu Miladin Stevanović spasio prazan gol.

Upravo je Ivanović bio strelac jedinog gola za Vošu u 16. minutu, kada je iskoristio centaršut Bjekovića i glavom matirao Filipovića.

Video: Pogledajte kako je Vojvodina je povela protiv Čukaričkog

Izjednačila je Čuka devet minuta kasnije. Igrao se 25. minut, sjajnu akciju sa leve strane Docić je pretvorio u asistenciju za Igora Miladinovića. Popularno Džin je sjajno primio loptu i uz pomoć stative zatresao mrežu Carevića.

Miladinović je još u prvom minutu oprobao šut, nije to bilo loše, da bi i Pavkov u 11. tukao preko gola. Uz priliku za Nikčevića u 34. to je bilo sve od gostujućeg tima u prvom delu.

Vojvodina - Čukarički Foto: Telegraf

Drugi deo igre je u potpunosti pripao Vojvodini. Zadi je stvarao velike probleme po levoj strani celo vreme, a Ivanović je u tom 55. mogao da iskoristi slabiju intervenciju Filipovića - kada je Stevanović bio na pravom mestu.

Odmah posle tog kornera Ivanović je pogodio stativu, zatim još jednom 10 minuta kasnije, a sjajni priliku za tri boda propustio je desni bek Bjeković.

Mogao je da se proslavi u tom 76. minutu, nakon što je lopta preskočila Adžića. Ostao je sam, ušao u kazneni prostor i levom nogom šutirao jako neprecizno.

Imala je i Voša sreće i 73. minutu, jer je udarac Kovača prohujao tik pored leve stative Carevićevog gola.

Poslednji trenuci meča pripali su Čuki, ali bez konkretne prilike, mada je Uroš Nikolić s druge strane u nadoknadi mogao da se proslavi, tako da oba tima trenutno imaju po 44 boda i na deobi su četvrtog mesta sa Radničkim. S tim da Kragujevčani imaju meč manje.

Zanimljivo, ova dva tima će za sedam dana na Banovom brdu igrati četvrtfinale Kupa Srbije.

Inače, ovaj duel iz lože posmatrao je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

(Telegraf.rs)

Video: Žestoke uvrede Vošinih navijača za Pavkova, on im "uzvratio", trener ga jedva smirio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • za evropu

    2. april 2024 | 20:37

    ili za kvalifikacije

  • Bata

    2. april 2024 | 20:37

    "Derbi"? Ha, ha, ha! Smejurija od fudbala. Zato smo tu gde smo, jer ovakvi treba da nas predstavljaju u Evropi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA