Fudbaler Barse čuo prozivke, pa izašao iz kola da se razračuna sa navijačem: “Ovo je poslednji put”

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Injigu Martinezu je strpljenje na kraju popustilo

Posle današnjeg treninga Barselone došlo je do manjeg incidenta u blizini stadiona kada je fudbaler ovog tima Injigo Marinez ušao u verbalnu raspravu sa malom grupom navijača.

Oni su ga očigledno već u dužem vremenskom periodu vređali i prozivali, što ovaj nije želeo da im oprosti, pa je u jednom momentu samo zaustavio svoj automobil i krenuo ka njima u nameri da se razračuna.

Evidentno besan, počeo je na španskom da sve svađa sa njima, napomenuvši im da je ovo poslednji put da to rade i da će sledeći put posledice biti teže.

- Ovo je poslednji put da me zoveš budalom ili da me psuješ. Ovo je poslednji put da tvoj prijatelj i ti to radite - vrlo se ljutito obraćao Martinez dvojici navijača, a onda im je još nešto dobacio pre nego što je ušao u svoj automobil.

Ono što dodaje dodatnu dozu bizarnosti ovom snimku jeste činjenica da je pomenutom navijaču spala trenerka i video mu se donji veš, a pritom je pušio cigaretu, što su mnogi primili komično.

Pogledajte u snimku kako je sve to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda uz čuveni hit Rođe Raičevića pozvala navijače na meč protiv IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA