Delije zovu na IMT i Vršac: "Da sve ima smisla, na severu opet budi"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nova akcija najvatrenijih navijača crveno-belih

Imala je Crvena zvezda veliku podršku svojih navijača tokom proleća, kako kod kuće tako i na strani, a u narednih 10 dana dobiće dve nove prilike da popune Marakanu!

Najpre protiv IMT-a u sredu veče (19.00) u okviru 28. kola Superlige Srbije, zatim i protiv Vršca u okviru četvrtfinala Kupa 10. aprila, te otuda i ne čudi nova akcija Delija pod nazivom "Buđenje Severa."

Uz pesmu "Ja sam godine proveo sa tobom," kao i fotografije koreografija koje su se pojavljivale na Marakani, Delije su kroz video snimak poslale i poruku ostalim navijačima:

- Svi na sever! Zato što se borimo za četvrtu duplu krunu! Zato što se sever ponovo budi! Da sve ima smisla, na severu opet budi - stoji u poruci.

Podsetimo, Zvezda na tri kola do kraja ligaškog dela takmičenja u SL ima četiri boda više u odnosu na Partizan i na korak je od prvog mesta koje u plej-ofu donosi domaćinstvo u večitom derbiju.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA