Terzićev sin u Moskvi potpisao jedan od najvažnijih ugovora!

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 13

OFK Beograd i Dinamo iz Moskve zvanično su potpisali memorandum o saradnji

Fudbalski klubovi OFK Beograd i Dinamo iz Moskve, dugo već gaje prijateljske veze zbog bratstva koje imaju navijači ovih kluba, a sada je zvanično potpisan i memorandum o saradnji dva kluba.

Kako je Dinamo iz Moskve objavio na zvaničnom sajtu, svečano potpisivanje obavljeno je u četvrtak 21. marta, u "Kući Dinama" na Crvenom trgu, u prisustvu navijača OFK Beograda i Dinama.

Interesantno je da se ovo događa na dan kada Rusija i Srbija igraju prijateljski meč u Moskvi, koji počinje od 18 časova upravo na stadionu Dinama iz Moskve.

Memorandum između Dinama i OFK Beograda potpisali su generalni direktor Dinama, Pavel Pivovarov, dok je u ime tima sa Karaburme to uradio Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, koji je potpredsednik Romantičara.

- Nije bilo slučajno što smo počeli da komuniciramo sa OFK. Više od 15 godina naši klubovi i gradovi su pobratimi, a među navijačima je uspostavljeno snažno prijateljstvo. Memorandum će ojačati i proširiti prijateljske odnose Dinama i OFK-a, kao i pokazati da je i u modernim vremenima sasvim moguća obostrana korisna saradnja ruskih i evropskih timova. Neću još da otkrivam sve tajne, ali mislim da ćete ovog leta videti prve ozbiljne i veoma zanimljive rezultate za publiku. Odvojeno, želeo bih da napomenem da se naš memorandum ne tiče samo glavnih timova, već i akademija, omladinskog fudbala i turnira - rekao je Pavel Pivovarov.

Kostadin Terzić je potpisao ugovor u ime OFK Beograda i istakao je da je to velika čast, uz poruku da su Srbi i Rusi braća zauvek.

Kostadin Terzić, Zvezdan Terzić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

- Drago mi je što sam u Moskvi sa našim prijateljima iz Dinama kada su odnosi Srbije i Rusije bolji nego ikad. Velika mi je čast da potpišem memorandum o saradnji. Lepo je što kroz sport i fudbal jačamo istorijsko prijateljstvo i veze među našim bratskim narodima. Navijači OFK-a u Beogradu i Dinamovi u Moskvi mogu da očekuju razvoj naših odnosa u bliskoj budućnosti, a mi ćemo svakodnevno raditi na njihovom razvoju. Srbi i Rusi, braća zauvek, živela Srbija, živela Rusija - rekao je Kostadin Terzić.

- Naše prijateljstvo dostiže novi nivo, ne delimo samo boje, već i zajednički cilj - stoji u saopštenju Dinama iz Moskve.

Šta će sve obuhvatiti sporazum Dinama i OFK Beograda?

- Igranje prijateljskih mečeva A timova.

- Učešće klupskih akademija na međunarodnim fudbalsim turnirima.

- Razmena iskustava zaposlenih u oblasti procesa obuke, medicine i prodaji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ФК Динамо Москва | FC Dynamo (@fcdynamo)

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović izuzetno oprezan pred Bajern, pozvao navijače na gostoprimstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. mart 2024 | 16:14

    Neko u zatvor zbog petarde a neko uhapsen za nanosenje teskih telesnih povreda,pretnju itd itd i ide i potpisuje ugovore...

  • Zoran

    21. mart 2024 | 16:18

    Ljubi ga tata tako sposobnog.

  • dovla

    21. mart 2024 | 16:14

    To tata sredio,a sin da potpise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA