≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović kritikovao Duljaja zbog jedne stvari: "Negova je greška što nije pripremio ekipu..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deluje kao konstruktivna kritika na račun trenera crno-belih

  • 9
Rade Bogdanović na K1 Foto: Printscreen/K1

Popularni sportski analitičar Rade Bogdanović komentarisao je Večiti derbi u emisiji "Indirektno" na televiziji K1 i pritom je imao kritiku na račun Igora Duljaja i njegove taktike.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su 172. derbi i remizirali su rezultatom 2:2, a kvalitetan fudbal i sporne situacije će se prepričavati danima i nedeljama.

- Izaći i napasti Zvezdu na njenom stadionu, a oni "našpanovani" za tri boda i mnogo štošta. Još igraju četvorica u liniji, oni su jako problematični u Partizanu. Nije ih lako trenirati, skloni su kiksu, jeste da su i mladi, ali moram isto tako da kažem da je Duljajeva greška što nije uspeo da kao trener pripremi ekipu u odbranbenim zadacima kad su prekidi u pitanju - počeo je Bogdanović.

Potom se osvrnuo na TSC i objasnio zašto to nije dobro pri prekidima raditi.

- Primio je tri gola protiv TSC-a. Bilo je još utakmica na kojima je primao i sada protiv Zvezde je svaki prekid pola gola. Ovi dobro napadaju, to je Milojeva ruka. Tačno se tu vidi ko gde ide, zatvara... Pošto sam igrao fudbal, mogu i da pričam. Ali sam isto tako video... Pazite, vi branite prekide, vama četvorica igrača poslednjih su u petercu. To je golmanov prostor. Tu golman kada kaže: "Moja", to je to - rekao je Rade Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana "opkolili" sudiju Ilića posle derbija: Imali su šta da mu kažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bb

    11. mart 2024 | 23:24

    Iz aviona se vidila losa postavka

  • GP

    11. mart 2024 | 22:51

    Aman covece, on je namerno onako nastimovao ekipu. Totalno je bojkotivao Partizan.

  • Amater

    12. mart 2024 | 06:26

    Duljaj,muljaj!Partizan da je imao ozbiljnog trenera ladno bi dobio Zvezdu,videlo se dve šanse dva gola,ali kad se totalno povučeš nemaš napad,pa nema ni gola,sreća sto nisu primili više komada!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA