Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobre vesti za Zvezdu: Defanzivac spreman za večiti derbi!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je Vladan Milojević pravu "glavobolju" što se tiče problema sa povredama, ali je prema poslednjim informacijama, situacija bolja

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Partizana u subotu od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić", u okviru 172. večitog derbija.

Imao je Vladan Milojević pravu "glavobolju" što se tiče problema sa povredama, ali je prema poslednjim informacijama, situacija bolja.

Kako je našem portalu nezvanično potvrđeno, Uroš Spajić se oporavio od povrede zgloba, i očekuje se da do večitog derbija bude potpuno spreman.

Što se Aleksandra Dragovića tiče, on je još uvek pod znakom pitanja, i čekaju se rezultati poslednjih pregleda i snimanja, da bi se znalo šta se od njega može očekivati.

U svakom slučaju, Milojević na raspolaganju ima Nasera Đigu koji je spreman da zaigra od prvog minuta, a oporavak Spajića svakako su dobre vesti za Vladana i njegov stručni štab.

Podsetimo, od ranije je poznato da će Vladimir Lučić sigurno propustiti večiti derbi, zbog povrede kolena koju je doživeo na meču protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miksa

    7. mart 2024 | 18:40

    A Dragovic?

  • Znalac

    7. mart 2024 | 20:44

    Spajic je spor i kiksa, napravice crveni nad saldanjom

  • XxX

    7. mart 2024 | 18:41

    Ja nisam neki strucan analizator ali mislim da nece puno da oslabi Zvezdu to sto Dragovic nece biti spreman za mec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA