Dortmund se nije "provukao": Milioneri izgubili preokretom od Hofenhajma, opet su u problemu za mesto u LŠ

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Moraće da se trgnu u završnici

Fudbalerima Borusije Dortmund posle novog iznenađujućeg poraza od Hofenhajma na domaćem terenu sada definitivno gori pod nogama kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu, mada su imali sreću da je neuspeh doživeo i Lajpcig u ovoj 23. rundi - 2:3 (2:1).

Narodski rečeno, Dortmund je ovaj meč izgubio "iz keca u dvojku", jer je vodio na poluvremenu.

Ipak, već u 2. minutu je gost bio taj koji se radovao zbog pogotka Bebua, da bi Malen i Šloterbek brzopotezno vratili prednost na stranu Milionera golovima iz 21. i 25. minuta utakmice.

Međutim, nedopustiv pad koncentracije početkom drugog dela igre uslovio je da Hofenhajm ponovo pronađe put ka mreži i to dva puta. Oba puta je strelac bio Bajer u 61. i 64. minutu meča.

Za razliku od nekih drugih evropskih velikana koji su spas danas pronalazili u nadoknadi, Borusija to nije mogla, pa je tako ostala bez ijednog boda u džepu.

Sa ovakvim ishodom ostaje na 41 poenom na 4. mestu Bundeslige, dok je Hofenhajm skočio na sedmo mesto sa 30 bodova, koliko ima i Verder, a možda će to biti i Frajburg, ako odigra nerešeno sa Augsburgom.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Napredak za poluvreme pregazio Novi Pazar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA