Tončev opleo po arbitrima posle poništenog penala: "Čovek sebe naziva sudijom, Partizanu ne trebaju dadilje"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Izuzetno nezadovoljan i traži reakciju

Prvi čovek fudbalskog kluba Radnika iz Surdulice i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Novica Tončev je opleo paljbu po sudijama.

Sve se ovo dešava nakon utakmice sa Partizanom, koji je juče savladao Radnik rezultatom 2:1, gde se desila jedna situacija za analizu i poništen penal za tim iz Surdulice.

VAR sudija je bio Srđan Jovanović, dok je glavni bio Miloš Milanović, a Tončev je opleo po njima.

- Moja je obaveza da se kao dugogodišnji sportski radnik sa preko 20 godina iskustva u sportu i nekadašnji potpredsednik FSS oglasim povodom jučerašnjeg sramnog suđenja čoveka koji sebe naziva sudijom – Srđana Jovanovića, na utakmici SLS između Radnika i Partizana - rekao je Tončev.

Istakao je da crno-belima ne treba pomoć sudija, a sve je to rekao na sebi svojstven način, a potom je pozvao FSS da reaguje.

- Ekipi poput Partizana ne trebaju ‘razne dadilje’ u liku ovakvih sudija koji će zarad nekih sitnih interesa da im svojim postupcima više odmognu, nego pomognu. Svaki uspeh Partizana sada će ostati u senci pitanja da li je mogao i drugačiji ishod utakmice da bude, da nije na mestu sudije bilo lice koje je zaslepljeno samo sopstvenim interesima. Moram da pozovem i čelne ljude FSS, koji su obećavali velike promene kada su raznim manevarskim pristupima preuzimali Savez da sada pokažu na delu da će stati na put ovakvim i sličnim postupcima i prestanu da kažnjavaju klubove koji ukazuju na nepravdu - zaljučio je Tončev.

(Telegraf.rs)

Video: TSC vrhunskim golom poveo protiv Železničara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    25. februar 2024 | 16:41

    Ako ćemo o sramoti, veća je što si ti 20 i više godina u fudbalu,nego što je neki sudija namerno ili ne pogrešio...

  • Slobo

    25. februar 2024 | 16:11

    G.Toncev pre nego sto ,,po svim mogucim i nemogucim,,svalite krivicu za minuli rezultat,setite se svojih postupaka i ,,uvodjenja svog,,kluba u sadasnji rang takmicenja!Ne tvrdim da ste ovog puta u pravu,mozda i jeste,ali o nepravdi niste bas kvalifikovani da presudjujete!?Setimo se malo Jagodine,Indjije i drugih primera ,,kvaliteta,,za jedno leto.

  • Aca Niš

    25. februar 2024 | 17:03

    Kladis li se još po Bugarsku ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA