Bivši fudbaler Aston Vile postao milijarder i naprasno doneo odluku da pređe u Islam

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Žota je ovu odluku potvrdio na društvenim mrežama

Bivši španski fudbaler i član Aston Vile, Hose Ignasio Peleteiro koji je svetu mnogo poznatiji pod svojim nadimkom Žota (32) doneo je naprasnu odluku da pređe u Islam, što je obelodanjeno putem društvenih mreža. 

Interesantno je da je on po završetku svoje karijere rešio da uloži novac u jednu poznatu poljoprivrednu tehnološku kompaniju, koja je sklopila partnerstvo sa španskom vladom, zbog čega se očekuje da deonice skoče do vrednosti od tri milijarde evra.

Od Žote se mnogo očekivalo u Aston Vili, ali je on odigrao samo 16 utakmica za slavni klub i postigao jedan gol. Pored toga je igrao za Brentford i Birmingem, kao i za drugi tim Real Madrida.

On je u poslednje vreme uglavnom boravio u Kuvajtu, gde je bio oduševljen tretmanom, običajima i tradicijom, a posle razgovora sa svojim prijateljom Faisalom Bureslijem, doneo je naprasnu odluku da pređe u Islam.

Žota i Faisal se poznaju 11 godina, kada su se upoznali u Sjedinjenim Američkim Državama. Njih dvojica su i poslovni saradnici, a sada su vezani i verom.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije bio penal za Zvezdu, a ni crveni za IMT": Jokić o spornim situacijama sa mečeva večitih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA