Nije pomogao ni gol Andrije Živkovića! PAOK se vratio protiv Panatinaikosa, pa tragično ispao posle penala

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ipak neće crno-beli dalje u Kupu Grčke

Fudbaleri PAOK-a propustili su šansu da se plasiraju u finale Kupa Grčke, iako su nadoknadili minus od jednog gola protiv Panatinaikosa i izborili penale, a sve zahvaljujući Andriji Živkoviću. U čuvenom ruletu je bolji na kraju ipak bio domaćin današnjeg meča. 

Zeleni su pred ovaj meč imali prednost od 1:0, ali je tu razliku anulirao Živković lepim pogotkom iz kaznenog prostora u 72. minuta utakmice.

Meč je potom otišao u produžetak, koji je doneo produžetak drame. PAOK je poveo preko Tomaša Kedziore u 105. minutu meča, ali je u poslednjem minutu produžetka Panatinaikos došao do novog izjednačenja i to preko Dimitrisa Limniosa. Samim tim, to je bilo šokantno iskustvo za sve fudbalere gostiju.

Imao je PAOK novu šansu, jer je Šporar promašio penal za Panatinaikos već u prvoj seriji, ali je Despodov zatim posle serije pogođenih penala propustio da iskoristi penal za pobedu.

Umesto toga, Samata se poklizao u devetoj seriji i prepustio je prolazak dalje Zelenima, koji će se u borbi za trofej Kupa sastati sa boljim iz meča Panteolikos - Aris.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije bio penal za Zvezdu, a ni crveni za IMT": Jokić o spornim situacijama sa mečeva večitih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA