Žestok sukob navijača: Ušunjali se na teren, otrčali do gostiju i sasuli ih bakljama i dimnim bombama

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nema informacija o potencijalnim povređenim licima

Nemile scene viđene su na stadionu "Karl Libneht" u Potsdamu, gradu odakle dolazi fudbalski klub Babelsberg. Na susretu Regionalige Nordost uspeli su da savladaju Cvikau sa 3:1, ali neće se mnogo pričati o samom rezultatu utakmice.

Uoči početa duela navijači domaćeg tima izbegli su redare i policiju i upali su na teren. Zatim su teren i došli do gostuijućeg sektora, nakon čega je došlo i do sukoba.

Sasuli su dimne bombe i baklje na pristalice Cvikaua, nakon čega je otvorena kapija u kojoj su oni bili smešteni i došlo je do direktne tuče, javlja nemački "Kiker".

Utakmica je zbog svega kasnila, spiker je bespomoćno upozoravao navijače da se vrate u svoje sektore, a policije nije bilo nekoliko minuta.

Ostaje da se vidi da li će domaćin biti kažnjen, a potencijalno oduzimanje bodova bi definitivno uticalo na njihov pokušaj da se umešaju u borbu za plasman u treći rang takmičenja.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Huligani napali autobus pun fudbalera: Trener zadobio ozbiljne povrede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA