Nekada igrao protiv Zvezde u Ligi Evrope, sada pojačao Železničar iz Pančeva

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pored Gambijca stigao i Argentinac

U samoj završnici Železničar iz Pančeva je uspeo da angažuje dva inostrana pojačanja, koja će klubu pomoći u borbi za opstanak. Radi se o poprilično iskusnim igračima.

Sulejman Mare iz Gambije pokriva poziciju zadnjeg veznog igrača i ima 28 godina, kao i 20 nastupa za reprezentaciju. Sa druge strane, Augusto Maks je tako vezista, koji se posle tri godine vraća na Stari kontinent.

Mare je tokom karijere branio boje Granade, Valjadolida, Almerije, igrao je i u Votfordu, pa u Eupenu, a u Želju dolazi iz belgijskog Genta, gde je proveo tri i po godine i odigrao 60 utakmica. Igrao je i protiv Crvene zvezde, 2020. godine, u grupnoj fazi Lige Evrope. Bio je učesnik nedavno okončanog Kupa afričkih nacija.

Maks je rođen 10. avgusta 1992. godine i nije nepoznat evropskim ljubiteljima fudbala, jer je branio boje grčkog Volosa i mađarskog Diošđera, a proteklih šest meseci igrao je za čileanski klub La Kaleri.

Železničar je trenutno petnaesti u Superligi Srbije sa 19 osvojenih bodova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Železničar Pančevo (@fk_zeleznicar_pancevo)

(Telegraf.rs)

Video: Železničar ponovo vodi protiv Pazara, Romanić pogodio!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA