Duljaj nakon pobede protiv IMT-a govorio o Saldanji: "Čim je tražio da izađe nije dobro"

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 3

Strateg crno-belih izrazio brigu o svom prvotimcu

Fudbaleri Partizana savladali su IMT ubedljivo u meču 21. kola Superlige Srbije rezultatom 5:2, pa su povratili prvo mesto na tabeli.

Nakon meča je za medije pričao Igor Duljaj istakao kako je zadovoljan igrom svoje ekipe.

- Mogu da budem zadovoljan sa tri boda, u nekim delovima utakmice nismo igrali kako smo trebali. Dobro smo otvorili postigli smo gol, pa drugi, onda smo se na neki način gledali da svako igra za sebe, pa smo primili autogol. Sve u svemu, hvala sjajnoj publici koja je bila prisutna i davala nam ogromnu podršku. Došli smo do veoma važna tri boda. Ono što može da raduje, igrači koji su došli u ovom prelaznom roku pokazali su da su pojačanja i danas su svi oni postigli golove, tako da možemo biti zadovoljni.

Okrenuo se stvarima koje mu se nisu svidele u celoj igri tima.

- U nekim situacijama smo mogli da igramo brže, pogotovo kada smo uzimali lopte u srednjem redu, ta lopta može da ide brže napred. Bez obzira što je protivnik jedan deo utakmice stajao sa deset igrača pozadi, ali imamo mi igrače koji u svakom trenutku mogu da reše situaciju na malom prostoru kao što je to bilo kod prvog gola, napravio lažnjak i doneo prednost Partizanu.

Saldanja je doživeo povredu, a Duljaj je istakao svoje brige.

- Ja sam ga pitao, rekao je da je dobio udarac u zadnju ložu. Nadam se da je samo udarac, čim je tražio da izađe nije dobro, ali čekaćemo da vidimo. Žao mi je što je Nikolić dobio četvrti žuti karton, pa neće biti u protokolu za utakmicu koja je još teža nego ova danas.

Zadovoljan je i nastupom svojih novajlija.

- Fenomenalno su odigrali, ne samo zbog postignutih golova. Kastiljo ima tu agresivnost on je učestvovao kod dva gola, kada se ubacio. Kada je bio penal postigao je prelepi gol. Videli ste to neverovatno kretanje, odličan prijem i završnicu. Kovačević je trenirao jedan ili dva treninga, tako da nisam imao problema da ih stavim u 11.

Ostaje još dosta utakmica da se igra, potrebno je da ekipa crno-belih bude mirna.

- Naravno, uvek ima nervoze, želimo odmah da postignemo treći gol. Onda u nekim situacijama srljamo dosta, loše smo rešavali jednostavne stvari, dosta smo grešili i na tome ćemo raditi. Odigrana su tek dva kola i čeka nas sledeća utakmica na teškom terenu.

Potom se okrenuo kvalitetima Baždara i stanju sa njim.

- Baždar je igrač koji može da igra u špicu i iza špica, videli ste koliko se trudio. Nekada hoće i više da pokaže nego što u datom trenutku može. Ja sam zadovoljan i njim i ostalim igračima. Važno je da ima želju, da je raščistio neke stvari u svojoj glavi, da im je Partizan odlična stanica za nešto više.

Za kraj je komentarisao protivnika.

- Oni su dosta motivisani, imaju dosta dobrih igrača u svojim redovima. Bili su mnogo puta opasni po naš gol, sedam postignutih golova, mislim da su navijači oba tima imali šta da vide, jedan lep fudbal. Stvarno sam presrećan zbog moje ekipe, što su uspeli pored tri boda da ostave jedan dobar utisak.

Partizan naredni meč igra protiv Radnika u gostima, a onda protiv Železničara kod kuće pred svojom publikom.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA