Da li je Novi Pazar oštećen u situaciji kada je penal dosuđen za Zvezdu?

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Dugo je trajalo većanje u VAR sobi

Fudbaleri Crvene zvezde u derbiju 21. kola Superlige Srbije gostuju Novom Pazaru na Gradskom stadionu, a posle prvih 45 minuta stekli su i veliku prednost.

Najpre je u devetom minutu Aleksandar Dragović posle prekida glavom iskoristio centaršut Gelora Kange, da bi se u 36. minutu dogodila situacija zbog koje je usledio dugačak prekid uz brojne prigovore domaćih fudbalera.

Golman Nikola Mirković je loše izboksovao loptu, Uroš Sremčević iz prve vratio loptu u peterac, a tamo je na istu nogom krenuo Miljan Momčilović. U tom momentu se na loptu glavom bacio Naser Điga, a sudija Danilo Nikolić je odmah pokazao na belu tačku.

Nakon duge VAR provere promene odluke nije bilo i arbitri su procenili da je bilo kontakta između dva fudbalera.

Siguran izvođač potom je bio Gelor Kanga i crveno-beli su duplirali prednost u 40. minutu.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A u tirani slavlje na sramotu

    17. februar 2024 | 15:51

    ni govora o penalu..al zna se vec unaprijed da mala albanka ne smije biti porazne do kraja prvenstva..sramota je ovo al to je ze njih normalno..klub bez imalo casti i obraza,,,opreracija spasavanje eneverovog kumceta je pocela..

  • Slobodan

    17. februar 2024 | 15:59

    Ne moze da bude ostecen jer je igrac Novog Pazara podigao nogu u visini glave igraca Crvene Zvezde..to se u fudbalu zove opasnom igrom i uz penal je zasluzio zuti karton koji nije dobio sto znaci da je Crvena Zvezda ostecena tj nije se do kraja sprovela sudijska odluka po fudbalskim pravilma

  • sasa bgd

    17. februar 2024 | 15:42

    Naravno da jeste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA