Štoper Partizana na treninzima posle nesreće sa psom: Medina spreman za IMT

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Centralni defanzivac posle primljenog tetanusa i kraće pauze ponovo uz ekipu

Defanzivac Partizana Natan De Medina konkurisaće za naredni meč crno-belih sa IMT u prvenstvu pošto se vratio trenažnom procesu usled nekoliko dana pauze, prouzrokovane nesrećom koja ga ja zadesila u domu. Belgijskog štopera je početkom protekle sedmice ugrizao pas za lice, pa fudbaler nije bio u sastavu za prvi prolećni meč sa Javorom u Ivanjici (1:0).

Medina je tokom priprema bio, uz kapitena Svetozara Markovića, prva opcija na poziciji centralnog defanzivca, ali mu se po povratku u Beograd sa Kipra dogodio pomenuti peh sa sopstvenim psom.

Američka akita, stara nekoliko godina, iznenada je fudbalera ugrizla za desni obraz, što je prouzrokovalo povrede i krvarenje, a sreća u nesreći je činjenica da je Medina zamalo izbegao ozbiljniju povredu oka.

Odmah po nesreći, fudbaler je primio tetanus i određena mu je pauza od nekoliko dana bez treninga, ali se minulog petka, dan pred meč u Ivanjici, fudbaler vratio redovnim obavezama u sportskom centru u Zemunu bez vidnih posledica.

Nesmetano je trenirao i u prva dva dana tekuće sedmice, pa će najverovatnije biti u sastavu za duel sa IMT, tim pre što crno-beli imaju problem u poslednjoj liniji tima posle suspenzije Nikole Antića (crveni karton) i odlaska Zlatana Šehovića u kazahstanski Ordabasi.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: "Živimo u 21. veku, ljudi lete na Mars, a mi ne možemo da obezbedimo uslove za fudbal"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Comi1985

    13. februar 2024 | 10:52

    Zlo od psa!!Zato lepo uzmeš majstore cane corso I uživaš u njemu!!NAJBOLJI PAS NA SVETU POTPISUJEM!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA