Nešto je baš trulo u Barseloni: Ovako se ne igra za titulu, pretposlednja Granada uzela bod u Kataloniji

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

A mogla je i sva tri...

Fudbaleri Barselone još jednom su neprijatno iznenadili svoje navijače, pošto su u poslednjoj utakmici nedeljnog programa La Lige odigrali nerešeno sa Granadom i to na domaćem terenu - 3:3 (1:1).

Time su se samo dodatno udaljili od prvog mesta, gde je sada suvereno Real Madrid posle trijumfa nad Đironom u derbiju kola.

Povela je Barsa sa 1:0 u 14. minutu meča preko Jamala na asistenciju sjajnog Žoaa Kansela, ali je pred poluvreme Sančez anulirao prednost Katalonaca.

Oni su potom doživeli šok na isteku punog sata kada je Pelistri doneo prednost Granadi, ali je na njihovu veliku sreću Levandovski pronašao ključ gola samo tri minuta kasnije za novo izjednačenje.

Ali avaj, odbrana Barselone je večeras bila ispod svakog nivoa, pa je Mikel u 66. minutu još jednom dao prednost Granadi, da bi konačnih 3:3 postavio Jamal u 80. minutu.

Granadi ovaj bod neće nešto puno značiti, jer je i dalje u crvenoj zoni na 19. mestu sa sedam bodova manje od Selte koja je prva iznad crte.

Sa druge strane, biće ovo burna noć za Katalonce, koji ostaju treći sa 51 poenom, deset manje od Reala.

(Telegraf.rs)

Video: Vladan Milojević nakon meča sa Voždovcem: "Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA