Senzacija iz Italije: Vlasnik Milana želeo da dovede Novaka Đokovića u stručni štab ekipe!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prenosi eminentna La Republika

Potpuno neverovatne vesti stižu iz Italije. Prema pisanju tamošnjeg eminentnog lista La Republika, vlasnik Milana, Đeri Kardinale želeo je da dovede najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića u stručni štab ekipe.

Sve to se odigralo pre oko tri meseca, a Novak bi bio zadužen kao neko ko bi radio na psihičkoj spremi igrača pred utakmice.

Prema njihovom izveštaju, Kardinale je želeo da stavi Đokovića kao jednog od saradnika u timu, koji bi pomogao igračima koji su u to vreme imali problema sa igrom.

La Republika je iznela i određene tvrdnje u kojima se navodi da bi Đoković držao motivacione govore, ali se jasno podvlači da Novak nije imao nikakve razgovore sa Kardinaleom oko potencijalnog dolaska u Milan i da je to samo bila ideja vlasnika kluba.

Dobro je poznato da je Novak Đoković veliki navijač Milana, a uvek kada ima vremena odlazi na San Siro da gleda utakmice ovog kluba.

Tokom minulog novembra, on je upoznato Rafaela Leaa i Ismaela Benasera, kada je nastupao na Završnom mastersu u Torinu.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrio kako je dobio nadimak "Trica", pomenuo i Dražena: Aco Petrović za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA