Andriji Živkoviću ponovo otac kvari transfer: Rusi nude 7.000.000 evra, roditelj mu traži još 3.000.000!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nije prvi put za njega da se dešava ovako nešto

Srpski fudbaler Andrija Živković se nalazi pred novim transferom, bar tako tvrde ruski mediji, koji kažu da je za njega zainteresovan Krasnodar! Ipak, čini se kao da je transfer daleko od realizacije, pošto je njegov otad taj koji kvari posao u ovom slučaju, što i nije prvi put u toku njegove karijere.

Poznat je Jovica Živković kao veoma nezgodan pregovarač, što se ispostavilo već nekoliko puta kao tačno tokom karijere u Andrijinom slučaju, a čini se kao da bi mogao da pokvari i još jedan posao za njegovog sina.

Naime, ruski mediji tvrde da je Krasnodar dobro zagrizao za fudbalera iz Srbije, te da žele da ga kupe od Paoka. Prva ponuda iznosi sedam miliona evra, što Paoku i odgovara u ovom slučaju, te su oni spremni da ga prodaju, ali, tu se umešao njegov otac.

On, kako tvrde Rusi, traži i dodatna 3.000.000 evra za njega, kako bi ubedio Andriju da potpiše za rusku ekipu.

Nadaju se u Krasnodaru da će moći i malo da smanje ponudu, odnosno, da će biti dovoljno da plate 6.000.000 evra Paoku, dok bi Živković senior mogao da dobije 1.500.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav meč: Bjela igra odbojku sa ekipom iz Montevidea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    3. februar 2024 | 19:00

    Ovo je ozbiljno ludilo mozgs ako je istina,sumnjam,Živković je prosečan igrač,mali,nije ni brz,forsiraju ga u reprezentaciji iako ozbiljno tiltuje tri godine,ne može da igra ni u jednoj ozbiljnoj ligi a ruska to jeste

  • Bojan

    3. februar 2024 | 18:57

    Pa sedam miliona ovako i tri miliona zato sto ruski klubovi neigraju u Evropu. U čemu je problem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA