Pevački performansi u bazi Partizana: Jovanović pevao Žocovu omiljenu numeru

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novajlije u taboru crno-belih ispoštovale tradiciju

Obavezna pevačka inicijacija u Partizanu (ali i drugim klubovima) ne može da "promaši" novajlije, kako u igračkom, tako i u stručnom kadru. Tako su ove večeri na Kipru na "binu" stupili momci koji su ove zime stigli u Partizan, ali se "mikrofona" latio i novi saradnik trenera Igora Duljaja - Marko Jovanović, kome je to bio prvi trenerski, a ukupno treći, računajući igračku karijeru, pevački performans među crno-belima.

Jovanović, dete kluba, koji inače važi za velikog navijača Partizana, odabrao je omiljenu pesmu trenera košarkaškog kluba Željka Obradovića, čiji snimak je svojevremeno postao viralan na internetu i među navijačima crno-belih.

Radi se o numeri "Crne kose" Hanke Paldum, koju je Jovanović, baš kao i popularni Žoc, prepevao i prilagodio svojoj ljubavi prema crno-belima.

- Crne kose, niko ne miluje, čekam tebe da ostvarim, jedan davni san, darivaću sve što se daruje, sve za ljubav, sve za Partizan - pevao je Jovanović, uz odobravanje celog tima, posebno Nemanje Nikolića, koji je sve to ispratio na nogama, a potrudio se i Marko da nastup pred publikom maksimalno uozbilji "mikrofonom" - držao je plastičnu flašu?!

Nije to bio kraj vesele večere u bazi crno-belih, svojih "pet minuta" slave su imali i Jung-Džun Goh kao "Psaj", inače tvorac planetarnog hita "Gangam stajl", potom Leonard Ovusu, Kastiljo, Krunić, što ćete moći da vidite na oficijelnim prezentacijama crno-belih, da bi na kraju i ceo tim spontano zapevao čuvenu navijačku numeru "Beogradski Partizan, najbolji je tim..."

Posle dva treninga po teškim terenima, nevremenu, pljusku, malo oduške i zabave je svima dobro došlo. Tek da se dodatno podigne borbeni moral, koji Igor Duljaj i ovako drži na maksimumu.

Video: Pevački performansi u bazi Partizana

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA