Partizan pronašao četvrtog rivala na Kipru: AEZ Zakakiju stavlja tačku na pripreme

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Crno-beli će poslednji duel pred povratak odigrati na stadionu u Limasolu

Nije bilo jednostavno, usled poznatih okolnosti, ali Partizan je uspeo da obezbedi i četvrtog rivala na pripremama na Kipru, sa kojim će praktično staviti tačku na drugu fazu priprema.

Crno-beli će u poslednjem meču odmeriti snage sa ekipom AEZ Zakakiju iz Limasola, a duel je zakazan za četvrtak, 1. februara, uz direktan TV prenos na Areni sport Premium.

Radi se o timu koji trenutno zauzima 11. poziciju u kiparskom šampionatu, a sačinjen je mahom od internacionalaca iz raznih zemalja, uz svega nekoliko domaćih igrača.

Trener Igor Duljaj je imao ideju da se poslednjeg dana priprema organizuje dve utakmice, da bi svi igrači dobili po 90 minuta. Međutim, u trenutnim okolnostima na Kipru, gde sve srpske ekipe praktično nemaju oponente za kontrolne mečeve, to je bilo neizvodljivo.

AEZ će Partizan ugostiti na svom stadionu u Limasolu, koji je daleko bolji od terena na kome su crno-beli igrali protiv bugarske Vrace iz Boteva, a koji je pomalo asocirao na zatvorsko igralište, opasano bodljikavom žicom.

Odmah posle utakmice sa timom AEZ-a, Partizan se noćnim letom vraća u Beograd, gde će nastaviti sa radom do nastavka Superlige Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Ovusu za Telegraf: Partizan sam odabrao zbog projekta, radiću prljav posao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA