Štutgart "razmontirao" Lajpcig, Bajern smanjio zaostatak za Leverkuzenom

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Efikasno kolo u Bundesligi

Ovog popodneva odigrano je pet utakmica u okviru 19. kola Bundeslige. Strelci su bili prilično raspoloženi, a postignuto je čak 20 golova.

Važnu pobedu u trci za šampionsku titulu zabeležio je minhenski Bajern. Bavarci su gostovali ekipi Augzburga, a do vođstva su stigli u 23. minutu, kada je mrežu domaćih pogodio Aleksandar Pavlović.

U finišu prvog poluvremena u strelce se upisao i Alfonso Dejvis na asistenciju Groecke i već tada se činilo da će Bavarci rutinski obaviti posao.

Ipak, domaći tim je preko Demirovića na startu drugog dela smanjio rezultat, da bi Kejn u 61. minutu vratio Bajernu dva gola prednosti. Augzburg je potom imao dva penala, a iskoristio je samo jedan i to u nadoknadi vremena.

Ubedljivu pobedu ostvarili su i fudbaleri Štutgarta koji su na domaćem terenu savladali Lajpcig sa ubedljivih 5:2.

Domaći tim je došao do vođstva posle penala koji je u 25. minutu realizovao Milo, da bi na 2:0 povisio Undav, pet minuta kasnije.

Gostujući sastav je preko Šeška u 32. minutu uspeo da smanji zaostatak, a nakon pogotka Levelinga u 48. minut ponovo je imao dva gola prednosti.

Lajpcig se nije predavao, pa je preko Opende u 55. minutu postigao novi pogodak, ali je Undav sa još dva gola rešio pitanje pobednika.

U ostalim mečevima Verder je kao domaćin savladao Frajburg sa 3:1, dok su susreti Volfsburga i Kelna, odnosno Hofenhajma i Hajdenhajma završeni identičnim rezultatom - 1:1.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Povreda fudbalera Partizana pripremama na Kipru: Šepajući izašao sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA