Vlahović bio "turistički vodič" crnogorskom talentu: Srpski napadač "zaljubio" Adžića u Juventus

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Centarfor "stare dame" je i mentor mlađim saigračima...

Dušan Vlahović je u minulim utakmicama dokazao da je u fantastičnoj formi. Naime, srpski napadač je na poslednjih sedam mečeva postigao šest golova, a Juventus se popeo na prvo mesto Serije A.

Uprkos njegovoj mladosti (za vikend će napuniti 24 godine), Vlahović je u potpunosti sazreo. Povrede su iza njega, a kritike na svoj račun uspeo je da apsorbuje kao pogonsko gorivo i povrati samopuzdanje koje je imao u danima dok je branio boje Fiorentine.

Sa druge strane, centarfor Juventusa pomaže i najmlađim igračima među kojima su i Kenan Jildiz i Vasilije Adžić. Srbin želi da potrebno iskustvo prenese na saigrače, pa je Jildizu  već udelio korisne savete, dok se na raspolaganje stavio i crnogorskom fudbaleri Vasiliju Adžiću koji će u julu zadužiti opremu torinskih crno-belih.

Vlahović je u minulom periodu imao i drugačiju ulogu. Naime, bio je "turistički vodič" Adžiću kako bi što bolje upoznao Juventus kao klub i grad Torino.

Podsećanja radi, Vasilije Adžić trenutno nastupa za Budućnost, dok će u julu napuniti 18 godina i postati fudbaler Juventusa. Britanski Gardijan svrstao ga je među 60 najtalentovanijih fudbalera sveta u svom uzrastu.

(Telegraf.rs)

Video: "Nadam se da ću ostati u Zvezdi": Mijatović otkrio šta želi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA