Partizan se kompletira na Kipru: Goh stigao večeras, Ovusu dolazi za dva dana

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Krilni napadač zadužio opremu crno-belih u bazi u Larnaki

Nekoliko sati pošto je Partizan konačno i ozvaničio transfer Jung-Džun Goha (22), fudbaler iz Južne Koreje konačno je u večernjim časovima stigao na Kipar, prilljučujući se novim saigračima. Tako je stavljena saga na osmomesečne pokušaje da se angažuje igrač koji je bio velika želja trenera Igora Duljaja i u koga je klub iz Humske uložio 1.200.000 evra, baš koliko i u Mateusa Saldanju minulog leta.

Goha su u bazi crno-belih dočekali upravo trener Duljaj, sportski direktor Ivica Kralj i članovi stručnog štaba, a fudbaler je ubrzo zadužio i opremu, koja će mu od sutra biti kao "radna uniforma".

Korejac će već u jutarnjim časovima imati prvi trening, ali mimo ekipe, koja će se pripremati za drugi kontrolni meč sa Aja Napom (13.30, Arena sport Premium), a od četvrtka krilni napadač će biti u potpunosti u pogonu, pošto je već u bio uz nacionalni tim svoje zemlje na pripremama u Turskoj.

U četvrtak, najkasnije u petak na Kipar stiže i Leonard Ovusu, koji je u Srbiji već nekoliko dana, ali je morao da reši situaciju u vezi sa vizom, kako bi mogao da se priključi saigračima.

(Z. Ivković)

Video: Duljaj i Stojković zaigrali stoni fudbal: Trener pobedio, pa imao i zanimljivu poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA