Bivši trener Partizana žestoko napao legendu svetskog fudbala

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Grant se ne miri sa potezima Linekera

Izraelski stručnjak Avram Grant, nekadašnji trener Partizana i Čelsija, napao je legendarnog engleskog napadača Gerija Linekera zbog objave koju je ovaj imao na društvenim mrežama!

Lineker trenutno radi kao voditelj i stručni konsultant za "BBC", a u ponedeljak je podelio objavu sa propalestinskog naloga koji poziva međunarodna sportska tela da zabrane Izraelu takmičenja usred sukoba na Bliskom istoku koji je u toku.

Kasnije je uklonio tu objavu zbog očiglednog nesporazuma, ali je Grant bio besan i javio se putem Instagrama.

- Zdravo Geri, opet si to uradio. Retvituješ predsednika FA Palestine. Isti čovek koji je javno podržao masakr 7. oktobra i rekao da je to veliki dan koji treba da se ponavlja iznova. Molim se za mir, ali ovi ljudi ne žele mir. Ubijali su bebe. Silovali su žene. Žive su spaljivali ljude. Sve su to snimili. Masakr o kome ste potpuno ćutali.

Grant je ranije prozvao Linekera zbog njegovog odgovora na napad Hamasa na Izrael u novembru. On je kritikovao nekadašnju legendu i što je „ćutao“ i istakao je da je njegovo poštovanje prema bivšem napadaču Engleske „nestalo“.

Avram Grant je bio na klupi Partizana šest meseci. Stigao je u januaru 2012, nakon što je klub posle neslaganja sa upravom napustio Aleksandar Stanojević, pa je na kraju i osvojio titulu prvaka Srbije, pošto je u momentu kada je preuzeo klub imao veliku bodovnu zalihu od 10 bodova, koju je i sačuvao.

Takođe, početkom 2022. godine je bio optužen za seksualno uznemiravanje, i to nakon što su tri žene do detalja opisale šta im je radio.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    17. januar 2024 | 07:04

    Jedino Rusija dobija zabrane, toliko o demokratiji i pravima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA