Biser Partizana sleteo u Milan na potpis ugovora sa trofejnim klubom, crno-beli neće prihodovati

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Dan nakon što je napunio 18 godina

Sa navršenih 18 godina Matija Popović je i zvanično stekao pravo da se pita o svojoj sudbini, a već dan kasnije odlučio je da zaključi priču i tako potvrdio pisanja italijanskih medija.

Napadač rođen 2006. godine u utorak je sleteo u Milan na potpis ugovora sa slavnim klubom. Di Marcio je još u decembru objavio detalje ugovora prema kom će Srbin u redovima Rosonera ostati do juna 2028. godine.

Podsetimo, Popović je u oktobru odbio slavnu Barselonu i odabrao drugu sredinu u kojoj verovatno smatra da će imati više prilike da napreduje i dobije šansu u prvom timu.

U Kataloniji nije prihvatio ponudu koja mu je garantovala rast plat od 180.000 do 300.000 evra tokom godina uz bonus od 300.000 za potpis, a dodatni detalji njegovog ugovora sa Milanom za sada nisu poznati.

Partizan je od prošle zime radio na potpisu ugovora sa talentovanim fudbalerom, međutim igrač i njegovi saradnici su imali drugi plan nakon odličnih partija na Evropskom prvenstvu za kadete.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Partizana pozdravili "klince" koje su osvojili titule u kadetima i pionirima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    9. januar 2024 | 14:20

    To se kaže nezahvalno pasce...

  • Sims

    9. januar 2024 | 14:46

    Problem je sto je za nase Vecite mnogo da daju nasoj Deci 180000 Godisnje,te pare se i mnogo vise ostavljaju za neke Strance iz Drugih Liga ceoaju i do Miliona,druga Stvar gde god da ode sigurno ce dobijati svaki mesec platu kolika god da je,a kod nas sledi Oprost para kada krene preko Grane i jos zarade na njemu.

  • Velja

    9. januar 2024 | 14:44

    To je zahvalnost klubu koji je imao strpljenje i znanje da ga napravi dobrim fudbalerom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA