Bivši vunderkind Zvezde se još traži: Milan ne računa na njega, sprema mu se nova pozajmica u Italiji!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ne može da se snađe...

Srpski napadač Marko Lazetić, kao veoma mlad je otišao iz Crvene zvezde u Milan za 4.500.000 evra u januaru 2022. godine, ali, uopšte se nije snašao u dresu Rosonera, koji su spremni da ga pošalju i na novu pozajmicu.

Lazetić je debitovao za Milan, odigrao je čak dve utakmice, ali bez učinka, te su odlučili da ga pošalju i na pozajmice kako bi skupio minute, ali i golove i tako se nametnuo ovoj ekipi.

Međutim, pozajmica Altahu ništa nije donela, jer je odigrao 10 utakmica u Austriji bez datog gola, a onda je prosleđen i Fortuni Sitard, gde takođe na devet mečeva ne zna za dat gol.

Ovoga puta, odlučio je Lazetić da se vrati u Milan, ali Rosoneri ne nameravaju da ga zadrže, a kako tvrde italijanski mediji Leće vodi u trci za potpisom ovog igrača do kraja sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdin biser izveo magiju kao Mesi, "izlomio kičmu" cele odbrane i dao gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko Kg

    7. januar 2024 | 17:32

    Koji vunderkind ljudi? Izgurali ga stricevi, Terza se ugradio i svi srecni. Taj decko ni u mladjim kategorijama nije pravio neku razliku. Zbog njega i jos jednog tatinog sina iz te generacije je propusteno mnogo talenata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA