Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović pohvalio Duljaja: "Momak je heroj fudbalskog kluba Partizan..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Napravio je fenomenalan rezultat"

  • 6
Rade Bogdanović Foto: Printskrin / RTS

Partizan je u zaostalom 9. kolu Superlige Srbije savladao Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 i sa bodom viška otišao na zimsku pauzu. Crno-beli su pružali odlične partije tokom čitave jeseni, dok su jedini mečevi u kojima su bili nešto slabiji bili protiv TSC-a i Radničkog iz Kragujevca u Humskoj.

Letošnja pojačanja su doživela punu afirmaciju, pre svih Saldanja i Zahid, dok najveće zasluge za dobre igre Partizana pripadaju aktuelnom strategu Igoru Duljaju.

Pohvale na račun trenera Partizana izneo je nekadašnji fudbaler, a sada fudbalski komentator Rade Bogdanović.

- Kada je reč o Duljaju, bez obzira na lošu seriju, momak je heroj fudbalskog kluba Partizan zato što dečko je sam ostavljen na vetrometinu i na milost i nemilost ostatku fudbalske Srbije. Raditi u tako jednom velikom klubu sa hiljadu problema i finansijskih i svih drugih… Napravio je fenomenalan rezultat s obzirom na to da se nalazi na prvom mestu i da je to mesto napravljeno u jednoj fer i korektnoj borbi bez obzira na uspone i padove. Na kraju krajeva, ispred Zvezde je koja je imala najveća ulaganja u svojoj možda istoriji - rekao je Bogdanović.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Ubiparip "ubio" Novi Pazar vrhunskim golom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    28. decembar 2023 | 20:16

    Ovaj je u svakoj čorbi zaprška.

  • meraba jarane

    28. decembar 2023 | 20:25

    dobićeš tepsiju bureka

  • Navijač

    28. decembar 2023 | 20:47

    Prijatelju,druže,brate,komšija daj malo nešto radi a ne izigravaj više komentatora,analitičara i sl.Znamo mi da si ti u bivšoj Jugi bio fudbalerima i fudbalski šmeker.Qj malo uči one koji bi trebali da budu možda kao ti nekad ili bolji od tebe.Daj malo svoje znanje prenesi na teren i druge pa da budeš kompletni majstor i šmeker.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA