Čukarički završio jesen kao četvrti u Superligi: Brđani "pregazili" Mladost, fenomenalan gol Miladinovića

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lučanci bez šanse sa desetoricom od 15. minuta

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Mladost iz Lučana na utakmici odloženog 9. kola Superlige Srbije bez ikakvih problema na Banovom brdu. Problem za goste bio je taj što su i veći deo susreta igrali sa igračem manje - 3:0 (2:0).

Poveo je domaći tim pogotkom Endiajea već posle sedam minuta na asistenciju Luke Adžića, a posao je olakšan onog momenta kada je Ćirković isključen u 15. minutu za goste.

Čukarički je to materijalizovao, pa je preko Cvetkovića u 43. minutu ponovo na dodavanje Adžića prvo duplirao prednost, da bi nas potom spremio za spektakl Igora Miladinovića.

On je u 70. minutu uspeo da zaobiđe jednog odbrambenog igrača, da da sebi malo fora i da potom šutira sa 20 metara i da pogodi dalji deo mreže.

Bio je to pravi evrogol koji je ukrasio ovu pobedu Čuke, koja se tako domogla četvrtog mesta na tabeli na kraju jeseni sa 29 bodova.

Sa druge strane, Mladost je ovaj deo sezone završila sa tri uzastopna poraza i 25 osvojenih bodova na osmom mestu na tabeli.

(Telegraf.rs)

Video: Ubiparip "ubio" Novi Pazar vrhunskim golom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA