Dobre partije se isplatile: Desni bek potpisao novi ugovor sa Zvezdom!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Čeka se samo i zvanična potvrda

Bliži se kraj jesenjeg dela polusezone, a osim o potencijalnim pojačanjima i odlascima, uprava Crvene zvezde radi i na čuvanju određenog dela ekipe.

Tako je, kako je našem portalu nezvanično potvrđeno, Kosta Nedeljković potpisao novi ugovor sa crveno-belima do leta 2027. godine.

Mladi desni bek nametnuo se dobrim partijama stručnom štabu, a isti dan kada proslavlja svoj 18. rođendan, dobio je "poklon" u vidu novog ugovora.

Treba istaći i da usklopu novog ugovora, Nedeljkoviću neće biti dozvoljen odlazak iz kluba u predstojećem prelaznom roku, već će crveno-beli dres nositi najmanje do kraja sezone.

Aktuelni šampion Srbije tako se "obezbedio" uz desnu aut liniju, s obzirom na to da su neki evropski klubovi već pokazali ozbiljno interesovanje za brzonogog desnog beka.

Uz to, što je bilo i za očekivati, Nedeljković će dobiti i povišicu plate.

Podsetimo, jedan od fudbalera koji bi mogli da napuste Zvezde ove zime je Jovan Mijatović, za kojeg se interesuje nekoliko klubova, a najkonkretniji su Zenit i Fejenord.

(Telegraf.rs)

Video: Kosta Nedeljković nakon poraza od Jang Bojsa: "Sigurno da nikom nije ni prijatno, ni lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA