≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Senzacija u Premijer ligi: Aston Vila je treća na tabeli! Dobila Siti kod kuće, Junajted bolji od Čelsija

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno igra tim iz Birmingema

  • 0
FK Aston Vila Foto: Tanjug - AP

Krenuli smo jako sporo, a sada gaze sve pred sobom! Prosto ne znamo da li je više i čudno ili ne što se Aston Vila nalazi na trećoj poziciji na tabeli Premijer lige Engleske, ali da zaslužuje da se tamo nađe, to nema više dileme, pošto je u velikom deriju sastav iz Birmingema srušio Mančester siti - 1:0 (0:0).

Građani su pokušavali da nađu ključ gola Aston Vile, ali potpuno bezuspešno. Utakmica je bila krajnje tvrda i bez nekih epohalnih prilika za gol sve do momenta kada je "Vila Park" doveden do erupcije.

Igrao se 74. minut kada je Leon Bejli šutirao sa ivice kaznenog prostora i prevario golmana Edersona, koji nije imao ni sreće, jer se lopta na putu od mreže odbila od njegovih defanzivaca.

Do kraja utakmice umesto 1:1, umalo je bilo 2:0, pošto je Daglas Luiz iz Aston Vile primio odličan pas na rubu kaznenog prostora i šutirao, ali je pogodio desnu stativu. To je ujedno bila i poslednja velika prilika na meču.

FK Mančester junajted Foto: Tanjug - AP

Sa druge strane, u derbiju između Mančester junajteda i Čelsija, Plavci su nastavili sa krajnje sumornom sezonom, pošto su poraženi na "Old Trafordu" - 2:1 (1:1).

Opšti je utisak da je Junajted mogao i mnogo više, a već u 9. minutu je Bruno Fernandeš uspeo da promaši penal i iznervira mnogobrojne igrače u popularnom Fantasiju.

Ali Junajted je odmah popravio utisak, jer je Skot Mektominej večeras izrastao u svojevrsnog junaka, pošto je svoj prvi gol dao samo 10 minuta kasnije.

Pred odlazak na poluvreme došlo je do izjednačenja golom Palmera na asistenciju Mudrika, da bi u 69. minutu Skot Mektominej senzacionalno još jednom postigao gol, ovoga puta na asistenciju Ganrača i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Video: Kiks Novog Pazara: Inđija smanjila predost pa nakon loše izvedene lopte ponovo zatresli mrežu Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA