Delfini spremni za Hrvatsku! Selektor Stevanović objavio širi spisak vaterpolista za Evropsko prvenstvo

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sve je spremno za novo takmičenje

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Uroš Stevanović, odredio je spisak od 24 igrača koji će konkurisati za tim koji će se naći na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj koji je na programu u januaru iduće godine.

Hrvatska je domaćin, a takmičenje će biti na programu od 4. do 16. januara, dok će naša reprezentacija s pripremama krenuti od 9. decembra u Kragujevcu.

Na spisku naše reprezentacije se nalaze sledeći igrači.

Branislav Mitrović (Turkvan), Radoslav Filipović (Oradea), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Nemanja Vico ( Primorac), Đorđe Lazić (Breša), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Petar Jakšić (Partizan), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnićki), Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Filip Janković (Radnički), Nikola Lukić (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Marko Radović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan), Luka Gladović (Partizan).

Takođe, pored Uroša Stevanovića u stručnom timu su i pomoćni treneri Stefan Ćirić i Darko Bilić, trener za golmane i video analizu Miloš Ostojić, kondicioni trener za rad na suvom i u vodi Dajana Zoretić, doktori Nikola Repac i Ivan Marjanović, fizioterapeuti Vladimir Radović i Aleksa Nikolić, trener za golmane Žarko Petrović.

Podsetimo, Srbija će u Zagrebu biti u grupi C sa Nemačkom, Maltom i Izraelom.

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA