Ludnica na Enfildu! Liverpul gubio do 87. minuta i na kraju trijumfovao!

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pobedonosni gol postigao je Aleksander-Arnold

Fudbaleri Liverpula savladali su Fulam sa 4:3, u okviru 14. kola Premijer lige. Izabranici Jirgena Klopa su vredan trijumf upisali tek u finišu utakmice, pošto su na tri minuta pre kraja gubili sa 3:2.

Au, kakav meč na Enfildu. Mučili su se fudbaleri Liverpula, ali su na kraju ipak dokazali da su šampionskog kova. Domaćin je bolje otvorio meč pa je u 20. minutu preko Aleksandra-Arnolda poveo sa 1:0. Ipak, nije se dugo čekalo na izjednačenje. Igrao se 24. minut kada je Vilson na asistenciju Robinsona pogodio i najavio efikasan duel.

Do kraja poluvremena viđena su još dva pogotka. Prvo je Mekalister u 38. minutu vratio vođstvo svom timu, da bi Tete u nadoknadi ponovo poravnao rezultat.

U nastavku nije bilo uzbuđenja do 80. minuta, a onda - triler završnica. Mnogi su već videli pobedu Fulama kada je u 80. minutu De Kordova-Rid postigao pogodak, ali Liverpul se nije predavao.

Endo u 87. a onda i Trent-Aleksander Arnold u 88. minutu, potrudili su se da sva tri boda ostanu na Enfildu.

U ostalim mečevima pobedu je zabeležila ekipa Čelsija , dok su dueli između Vest Hema i Kristal Palasa, ondosno Bornmuta i Aston Vile završene bez pobednika.

REZULTATI

Liverpul-Fulam 3:2

Čelsi-Brajton 3:2

Vest Hem-Kristal Palas 1:1

Bornmut-Aston Vila 2:2

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Piksi o Bajčetiću: "On nije spreman da igra ni za Srbiju ni za Španiju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA